By continuing to use this site you agree to our terms of privacy.

Hvordan finne beste plattform/løsning å kjøpe kryptovaluta?

Hvilken tjeneste som er best egnet for deg kan være basert på ulike kriterier.
Vurder gjerne noen av punktene under når du skal velge en løsning.

Utvalg
For noen er det svært viktig at løsningen kan tilby ett stort innhold av kryptovalutaer. Alle tilbyr stort sett alle de største slik som: Bitcoin, Ethereum, Litecoin.

Noe begrenset utvalg
Coinbase (superenkel app)
MiraiEX (norsk)

Stort utvalg
Binance (En av de største og svært populær)

Sikkerhet
Har løsningen fokus på sikkerhet (2-faktor innlogging feks). Hvilket land er lisensen deres utstedt i. Er den norsk eller registrert i utlandet?

Gebyrer
Det er ulike gebyrer på kjøp av kryptovaluta, slik det er på vanlige banktjenester. Veksler du mellom kryptovalutaer kan du også måtte betale gebyr (ofte kalt gas fee)

Brukervennlighet
For mange er det viktigste at løsningen er enkel å bruke. Er det lett å finne frem? Forståelig språk, ord og uttrykk. Har man kommet litt lenger og er mer kjent med kryptovalutaer og det tekniske kan mer avanserte verktøyer være nyttig, mens for de aller fleste er en rask og enkel brukeropplevelse å foretrekke.

Enkle løsninger:
Coinbase
Crypto.com

Mer avanserte løsninger:
Binance
….

Hvor ofte du skal handle

Tilgang til app og nettsted
Mange av løsningene har egne apper for iOS og Android som gjør det svært enkelt å følge med på investeringene dine. Kjøp og selg kryptovalutaer rett fra appen og følg med på om prisene går opp eller ned. Noen av appene lar deg også overvåke dine investeringer og gi deg ulike varslinger.

Analyse
Har løsningen verktøy for å vise deg statistikk og grafer. Er det tilgang til annen nyttig informasjon, læring og annen innsikt slik at du kan gjøre enda bedre valg?

Sosiale nettverk
Endel av løsningene har også utviklet nye metoder for å lære mer om kryptovalutaer, få tips og også kunne kopiere andres handler (copy trading).