By continuing to use this site you agree to our terms of privacy.

Coinbase

Coinbase logo[lan-order name=”coinbase”]

Coinbase översikt

 • Tjäna upp till $16 på att starta ett konto
 • Enkel registrering
 • Hög användarvänlighet
 • Lämplig både för nybörjare och avancerade traders
 • Mycket hög säkerhet
 • Är noterat på New York-börsen NYSE

Coinbase är en kryptoplattform som passar både nybörjare och den mer avancerade handlaren. Plattformen är mycket användarvänlig där du kan handla över 150 kryptovalutor. Tjäna upp till $16 i krypto för att starta ett konto.

Coinbase har avancerade funktioner och du kan bland annat använda visakort och få en väldigt säker kryptoplånbok. Kryptobörsen har många fördelar som ett stort utbud av krypto, bra likviditet och hög säkerhet. Bolaget är också börsnoterat, vilket innebär att det finns offentlig tillgång till bolaget, vilket tillför både trovärdighet och trygghet.

Coinbase – enkelt, säkert och säkert

 • Lätt och registrera konto
 • Stort urval av kryptovalutor med god likviditet
 • Lämplig för både nybörjare och avancerade användare
 • Hög säkerhet med valvskydd för extra säkerhet med tidsfördröjda uttag och offlinelagring
 • Coinbase-app för både Android och iOS
 • Alla kontantsaldon i USD täcks av FDIC-försäkring upp till 250 000 USD
 • Börsnoterat företag med allmän tillgång

Du kan tjäna upp till 16 dollar i kryptovaluta genom att starta ett konto. Coinbase har över 103 miljoner registrerade användare och är den största kryptobörsen i USA. Bolaget är noterat på New York Stock Exchange. Majoriteten av digitala tillgångar förvaras i säker offlinelagring, vilket innebär att de inte kan hackas. Detta är bland det säkraste och bästa stället du kan handla med kryptovaluta.

 

Coinbase-användare kan handla på flera plattformar. Den ursprungliga Coinbase-plattformen är ett relativt enkelt gränssnitt som tillåter användare att använda amerikanska dollar för att köpa kryptovaluta. Coinbase Pro har avancerade kartfunktioner och tillåter användare att göra krypto-till-krypto-transaktioner och placera marknads-, limit- och stopporder. Priset på detta har gått ner och funktionaliteten upp nyligen. Här har du en funktion som heter Advanced Trade.

Det finns också ett nytt alternativ som heter Coinbase One. Med Coinbase one kan du handla gratis i en månad och få ett antal förmåner för en månadsavgift. I maj 2022 var kostnaden cirka 30 dollar.


Hur man startar ett konto med Coinbase

Hos Coinbase kan du registrera dig via din PC eller via mobil. När du registrerar dig måste du styrka din identitet, så antingen hitta ditt pass, ID-kort eller körkort och ha din mobiltelefon redo.

 1. Tryck på den gröna beställningsknappen och skapa ett konto och fyll i din information på Coinbase.
 2. Bekräfta din e-postadress.
 3. Bekräfta ditt telefonnummer.
 4. Lägg till din personliga information.
 5. Verifiera din identitet.
 6. Anslut en betalningsmetod.

Så skyddar du ditt konto

2-stegsverifiering

2-stegsverifiering lägger till ett extra lager av skydd till ditt konto, och alla våra användare registreras automatiskt när de registrerar sig. Dina lösenord som lagras i Coinbases databas hashas oåterkalleligt med hjälp av bcrypt-algoritmen med en stark arbetsfaktor så att ingen kan läsa eller dekryptera dem, inklusive vi. Coinbase lagrar aldrig ditt lösenord i klartext.

Hotindikatorer övervakas

Coinbase övervakar dataintrång från tredje part och darknet-marknader för hotindikatorer och säkrar automatiskt dina inloggningsuppgifter om det verkar som att ditt konto kan vara i fara.

Du kan låsa ditt konto om du är orolig för säkerheten

Om du ser misstänkt aktivitet kan du använda den intuitiva processen för att automatiskt låsa ditt konto och omedelbart stoppa ytterligare aktivitet eller transaktioner.

Coinbase Vault

Coinbase Vault kan ta emot kryptovaluta som en vanlig plånbok, men kan också förhindra att lagrad krypto omedelbart dras tillbaka genom att lägga till valfria säkerhetssteg.

Proaktiva säkerhetsvarningar

För alla viktiga säkerhetsändringar av dina kontoinställningar kommer du att meddelas och till och med ges möjlighet att låsa ditt konto.

Du kan avbryta transaktioner om de ser misstänkta ut

Våra maskininlärningsmodeller utvärderar dina kryptotransaktioner och vi ger dig möjligheten att avbryta en transaktion innan den skickas till blockkedjan om saker och ting inte ser rätt ut.

Säkerhetsförfrågan

Security Prompt är en enklare, snabbare och säkrare egenutvecklad tvåfaktorsautentiseringsmetod som hjälper till att förbättra kontosäkerheten utan att kompromissa med din bekvämlighet.


Fördelar

 • Lätt att registrera ett konto
 • Hög användbarhet
 • Mycket hög säkerhet
 • Handla med över 100 kryptovalutor
 • God likviditet
 • Lämplig för både nybörjare och avancerade användare
 • En av världens största kryptobörser
 • Är noterat på New York Stock Exchange

Nackdelar

 • Något högre priser än genomsnittet

Frågor och svar


Coinbase erbjuder lösningar för både privatpersoner och företag

Coinbase-användare kan handla på flera plattformar. Den ursprungliga plattformen är ett relativt enkelt gränssnitt som tillåter användare att använda amerikanska dollar för att köpa kryptovaluta. Coinbase Pro har avancerade kartfunktioner och tillåter användare att göra krypto-till-krypto-transaktioner och placera marknads-, limit- och stopporder. Priset på detta har gått ner och funktionaliteten upp nyligen. Här har du en funktion som heter Advanced Trade.

Det finns också ett nytt alternativ som heter Coinbase One. Med denna plattform kan du handla gratis i en månad och få ett antal förmåner för en månadsavgift. I maj 2022 var kostnaden cirka 30 dollar

Lösningar för privatpersoner

Som privatperson kan du givetvis handla med kryptovaluta och du kan tjäna ränta på din krypto. Du kan få privata kunder och du kan tjäna pengar på att lära dig om krypto genom att lära dig belöningar. Handla mer avancerade instrument som derivat och skaffa din egen plånbok. Hos Coinbase kan du även låna pengar med Bitcoin som säkerhet.

Om du behöver det kan du ansöka om att få ett Coinbase Visa-kort som du kan ansöka om och du kan handla med NFT (Non-fungible tokens).

Företagskonton

Coinbase har lösningar för institutionella investerare där du kan komma åt deras börs direkt. Acceptera krypto från vem som helst och använd Prime, den främsta mäklarplattformen. Lista dina tillgångar på Coinbase och hantera din kryptoefterlevnad här.


Mintbaspriser

Avgifterna beror på hur stor en beställning som görs. Taker Fee är mellan 0,08% – 0,60% och Maker Fee mellan 0,00% – 0,40%.

Mellan 0 $ – 10 000 $ är takeravgiften 0,60 % och skaparavgiften är 0,40 %
Mellan 10 000 $ och 50 000 $ takeravgift är 0,40 % och skaparavgift är 0,25 %
Om affären är $250 miljoner – 400 miljoner taker Fee är 0,08% och Maker Fee är 0,00%

Fiat insättnings- och uttagsavgifter

ACH – Gratis

Wire – Insättningsavgift 10$ – Uttagsavgift 25$

SEPA(EUR) – Insättningsavgift 0,15 € – Uttagsavgift 0,15 €

Swift(GBP) – Gratis insättning – Uttagsavgift £1

Betalningsmetoder

I Norge kan du använda SEPA-överföring (Single Euro Payments Area), 3D säkert kort som t.ex. som Visa-kort, Visa Fast Funds och MasterCard-kort, Sofort, PayPal, Apple Pay och Google Pay.

För kunder i Storbritannien eller EU har Instant Card Cashout-transaktioner en avgift på upp till 2 % på alla transaktioner och en minimiavgift på £0,55 eller €0,55.


Om Coinbase

Coinbase Global, Inc. är ett amerikanskt börsnoterat företag som driver en handelsplattform för kryptovaluta. Coinbase är ett företag där alla anställda arbetar via distansarbete och företaget saknar ett fysiskt huvudkontor. Det är den största kryptovalutabörsen i USA efter handelsvolym. Företaget grundades 2012 av Brian Armstrong och Fred Ehrsam.

I maj 2020 tillkännagav Coinbase att de skulle stänga sitt huvudkontor i San Francisco, Kalifornien och flytta verksamheten till avlägsen först, en del av en våg av flera stora teknikföretag som stänger sitt huvudkontor i San Francisco i kölvattnet av COVID-19-pandemin.

Coinbase är en säker onlineplattform för att köpa, sälja, överföra och lagra digital valuta. De säger att deras uppdrag är att skapa ett öppet finansiellt system för världen och att vara det ledande globala varumärket för att hjälpa människor att konvertera digital valuta till och ut ur sin lokala valuta.

Du gör det enkelt att köpa och sälja digital valuta.

Det är gratis att skicka eller ta emot digital valuta mellan kryptosaldon, vänner eller handlare på Coinbase. (Kunden är ansvarig för gruvarbetarnas avgifter på externa transaktioner. Att skicka mellan Coinbase-användare är alltid gratis.)

Coinbase är en “one stop shop” för kryptovaluta.